אנו מגישים ארוחת טעימות המוגשת לכלל הסועדים במקביל.
הישיבה היא סביב בר מול המטבח הפתוח כך שהאורחים צופים בכל העשייה של צוות המטבח.
תפריט ארוחת הטעימות המשתנה מעת לעת, נבנה על ידי השף רז רהב ומושפע מהתרבות, חומרי הגלם, ההיסטוריה והחוצפה המקומית, תוך התחשבות בזמינות חומרי הגלם והעונה, השפעות מן העולם וזיכרונות.
אופי הארוחה מחייב תפריט קבוע שלא מוצג בפני הסועד כשהוא מגיע. אנו מעודדים אתכם להגיע בראש פתוח ולהתנסות, ביחד עם שאר הסועדים, בטעמים ובחומרי גלם חדשים. יחד עם זאת, בנוסף לתפריט הטעימות היומי אנו מגישים תפריט צמחוני, כשר וטבעוני על פי בקשה. אנא דאגו לציין זאת במועד ההזמנה, לא נוכל לשנות את התפריט בעת הארוחה עצמה.
אנו במסעדת OCD מאמינים בחוויית אירוח שלמה
ומתוך אמונה זו אנו בונים את התפריט שישרת את מטרותינו ורצונותינו לחדש,
לאתגר, להפתיע ולרגש, על ידי בניית ארוחה שתעביר אתכם מגוון מרקמים
וטעמים ותיגע בחושים שלכם ברגעים המתאימים ביותר.
לכן, אנו מאמינים שחשוב להגיע למסעדה ב”ראש פתוח”,
מוכנים להתמסר לחוויה ומבינים שיכול להיות שמנה מסויימת תהיה פחות טובה מאחרת,
ומנה אחרת תפתיע יותר.
יחד עם האמור לעיל, חשוב לנו להנגיש הארוחה והחוויה במסעדה לכמה שיותר סועדים
ולכן אנו מציעים מספר תפריטים מביניהם ניתן לבחור:
* * *
תפריט ללא הגבלות קולינריות
תפריט צמחוני
תפריט צמחוני עם דגים ועם פירות ים
תפריט ללא בשר לבן ופירות ים
תפריט טבעוני
כמו כן, ניתן לבקש ארוחה ללא לקטוז או ארוחה ללא גלוטן
* * *
יש לציין כי ישנם מספר חומרי גלם בסיסיים כמו בצל, שום, ויין אדום
אליהם לא נוכל להתאים תפריט במקרה של אלרגיה חמורה.
התפריט שלנו נבנה תוך מחשבה רבה ומשתנה מעת לעת.
אנו מקנים משמעות רבה לכל מנה ומנה, לרצף בין המנות ולחוויה שיחד הן יוצרות.
עבודה רבה מושקעת גם בהתאמת התפריט שלנו למגבלות קולינריות שונות
באופן בו ישמור על אופיו ולכן אין אפשרות לבצע שינויים בתפריטים המוצעים
או להפחית ולהימנע מחומרי גלם מסוימים (כמו סוכר, לקטוז ונתרן),
במהלך או טרם ההגעה למסעדה.
באשר לאלרגיות ומגבלות רפואיות, מענה יינתן באופן ספציפי לכל לקוח.