השף!!!
אוראל קמחי נחשב לאחד השפים שמובילים את המטבח היצירתי האישי בישראל.
בשנת 2013 הקים אוראל את מסעדת פופינה בנווה צדק ומאז הוא משתמש במסעדה כבמה ליצירה הקולינארית המתעדכנת המאפיינת אותו.
בעבר היה אוראל השף של מסעדת קבלייר בירושלים, עבד אצל ג’ואל רובושון בפריז, התמחה במסעדת ארזק בסאן סבסטיאן ואף זכה בפרס השף הצעיר הטוב בעולם עד גיל 30 מטעם סאן פלגרינו העולמית.
בנוסף לעשייתו הוירטואוזית בפופינה אוראל מרבה לעשות אירועים פרטיים מוקפדים, מיצגים קולינארים ואף מייעץ קולינארית למספר גופים כגון בתי מלון, וחברות אחרות.
המסעדה
פופינה היא מסעדת שף מודרנית בתל אביב, המהווה כבר חלק בלתי נפרד מהנוף הציורי של שכונת נווה צדק בתל אביב: המסעדה שוכנת במבנה עתיק שעוצב בקווים נקיים עם ויטראז’ים בסגנון רטרו, קירות אבן וגינה ירוקה.
הייחודיות של פופינה בנוף הקולינארי התל אביבי עוברת, כפי שמרמז שמה, דרך הבאת המטבח למרכז תשומת הלב. המטבח הפתוח הממוקם במרכז המסעדה, מאפשר לסועדים לקיים דיאלוג עם השף וצוותו. המטבח, שהינו הלב הפועם של כל מסעדה, הופך בזכות הקונספט העיצובי המקורי של מסעדת פופינה לחלק משמעותי בהתרחשות הערה.
פופינה
אחד העם 3, נווה צדק, תל אביב
למסעדה חייגו 03-5757477
שעות הפעילות *
א-ה : 18:30-23:00
ו : 18:00-23:00
ש : 12:00 – 15:15 , 18:30-23:00
* המטבח נסגר ב 23:00 , המסעדה ממשיכה לפעול עד אחרון הלקוחות