סיקיליה

נמל יפו, תל אביב יפו, ישראל
Posted on 29 במאי 2020 / 295
מיקום : תל אביב / נמל יפו
טלפון : 077-9968385
שעות פתיחה

    מטבח סיצילאני

    סיקיליה הוא שמה של מסעדה איטלקית מבית היוצר של מסעדת “הזקן והים” היפואית המיתולוגית. היא שוכנת בנמל יפו – ממש על רקע נופי הנמל והסירות, הגלים והשקיעות – אבל מתהדרת לא רק בתפאורת הטבע היפהפייה אלא גם במראה מושקע שהעניק לה אמן עיצוב המסעדות ניר פורטל. החלל הפנימי שלה הולבש בסגנון כפרי-מודרני, עם מוטיבים של עץ ומרצפות משובצות בצבעי צבעי ירוק-אבן, וכן ניתן ליהנות מישיבה במרפסת השווה, אשר הפונה אל הים. היא נקראת “סיקיליה” כשמה של הפרובינציה הרומית הראשונה, שנוסדה ושכנה באי הידוע כיום בשם סיציליה.

    נוסף לזירת הבילויים הנעימה כל כך מבטיחה “סיקיליה” לסועדיה ארוחה מושקעת על טהרת המטבח האהוד של ארץ המגף בכלל וזה הסיצילאיני בפרט, המתוגברת בחומרי גלם שמקורם העיקרי הוא – איך לא? – הים, ושכוללים דגה טרייה ופירות ים מעולים.

    במסעדה טאבון מרכזי ענק ובו מכינים במומחיות מאפים, לחמים, פיצות ועוד מנות מפתות, שבהן שופע התפריט. בין השאר תוכלו ליהנות במקום ממנות ראשונות כדוגמת: מבחר סלטי פתיחה צבעוניים; קרפצ’יו תמנון; שרימפס בלאק טייגר האפוי עם רוטב חמאת זרעי עגבניות וצ’ילי; ארנצ’יני – כדורי ריזוטו בציפוי פריך; ורבות ואחרות. לעיקריות יוגשו לכם מנות כמו למשל: פיצות במבחר סגנונות; פסטה חונקי כמרים קרצ’ופו עם שמן זית, ארטישוק, עגבניות שרי, זיתים, צלפים וקונפי שום; פסטה פפרדלה ראגו עם בקר “7 שעות” וטרטר עגבניות; סטייק פילה בקר עשוי בגריל עם קנלוני פטריות ותפו”א, שעועית ירוקה, רוטב יין אדום ושאלוט; פילה דניס אפוי עם קראסט שקדים על מצע רביולי חצילים ברוטב סרטנים; ושאר תענוגות חך. יש כמובן גם קינוחים מופלאים וכן מתמחה המקום בקוקטיילים משמחי לבב אנוש.

    המלצות
    לעסק זה עדיין אין המלצות, הוסף המלצה ראשונה .
    השאירו המלצה
    תנו המלצה:

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    עסקים קשורים מאותו תחום